FOOD & HEALTH, OFF-DUTY

WEEKENDRECEPT: WOKSCHOTEL MET OLIJVEN EN FETA

recept wokschotel

Deze wokschotel met Oosterse en mediterrane invloeden is een heerlijke afwisseling op je noodles. Het is namelijk enkel een mix van groenten en balletjes. De olijven en feta zorgen voor wat pit, en de hummus maakt het lekker anders dan dat je gewend bent. Wederom een topper voor dit seizoen, en super gemakkelijk te maken dus ideaal voor een luie zondagavond.

Ingrediënten

Voor 2 personen
– Feta kaasblokjes (liefst van Apetina)
– Ongeveer 200 gram Rundersoepballetjes
– 400 gram Marokkaanse wokgroente
– 40 gram selderij
– 240 gram groene olijven
– Hummus

Bereiden

1. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang de olie op.
2. Verhit de olie in een pan en bak de soepballetjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroenten toe en bak in 6 minuten beetgaar.
3. Snijd ondertussen de selderij fijn en laat de olijven uitlekken.
4. Schep voorzichtig alles door elkaar en breng het eventueel op smaak met peper en zout. Serveer het met de hummus.

Dit is een recept afkomstig van Albert Heijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *