FOOD & HEALTH, LIFESTYLE

Drinks & the City: dit is hét drankje van deze zomer

Nieuw zomer gin tonic met Fentimans

In 2016 konden we er al niet omheen: de gin tonics (GT voor intimi), maar waar normaal gesproken all good things come to an end, wordt het dit jaar alleen maar beter. Want welk meisje kan nu een roze, bubbelende gin tonic weerstaan? Juist, geen enkele – hopen wij.

Het nieuwste hipste drankje is namelijk een GT met rosé limonade. Een zoete, fruitachtige touch die je drankje prinsesserig roze kleurt. Perfect voor een feestje, girls night of gewoon lekker op het balkon wanneer je op een zomerse dag thuis komt uit je werk. Instant happiness. Fentimans is dé tonic provider van deze zomer en hij maakt in de échte gin tonic bars dan ook al zijn opwachting op de kaart. Zoals bij Ballroom in Rotterdam bijvoorbeeld, waar ik hem met XII Hills gin achterover klokte eerder deze week.

Roze showstopper

Het fijne is bovendien dat de smaak niet bubbelgum zoet is maar aangenaam, zomers zoet. Wat ons betreft een heerlijke afwisseling op de gewone tonic en om eindeloos mee te variëren wat betreft de gins en garneringen. Kijk eens op het Instagram account van Fentimans ter inspiratie! Dus sla vanavond uit je werk een ginnetje in, ren langs de Albert Heijn voor een flesje Fentimans Rose Lemonade en hóp hóp trommel al je vriendinnen op voor een pink gin tonic night! Dit wil je.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *