FASHION, LOOKS

Van catwalk naar kantoorvloer: dé herfsttrends en hoe je ze draagt

Fluweel trend dragen naar kantoor

Fluweel

Verreweg de grootste trend dit seizoen is fluweel. Het lijkt in eerste instantie misschien ook een heel lastige trend om te dragen naar kantoor, vanwege het ‘feestdagen’-gehalte dat het bij velen oproept. Hoeft totaal niet zo te zijn, want fluweel rock je op de kantoorvloer door het te dragen in de vorm van een pak. Vind je dat iets te heftig? Draag dan de fluwelen broek met een mooie, simpele blouse, of het fluwelen jasje boven bijvoorbeeld een basic broek of een spijkerbroek. Fluweel en denim gaan bovendien wonderlijk goed met elkaar, al zou dat misschien niet je eerste gedachte zijn. Dus mocht denim ok zijn bij jou op kantoor, dan is die combinatie zéker aan te raden! Je kunt ook gaan voor fluwelen laarsjes, die dit najaar ook waanzinnig populair zijn en het dus ook erg goed doen onder jeans. Is dat een beetje té bij jouw bedrijf? Dan kun je fluwelen loafertjes overwegen of hakken onder een mooi pak.

Sneakers onder pak dragen naar kantoor

Sneakers onder pak dragen naar kantoor

Witte sneakers onder een pak

Witte sneakers én pakken zijn beiden al een tijdje hip en vormen de perfecte combinatie voor wanneer je wel netjes op kantoor wilt verschijnen zonder dat het geheel te stijfjes wordt. De mooiste pakken vind je bij Amator en Ganni, maar ook Zara, Mango en de webshops Asos en Topshop hebben prachtige! Qua sneakers zijn momenteel de Adidasjes met klittenband erg hot!

Bell sleeve trend dragen naar kantoor

Bell sleeve trend dragen naar kantoor

Bell sleeves

Ook bell sleeves zien we al een tijdje veel: shirts met wijd uitlopende mouwen. Ze staan vaak prachtig boven een (high waisted) jeans, maar ook boven een kokerrok, suède broek of culotte staan ze waanzinnig. Hét trenditem om dit najaar in te investern om er op kantoor geweldig bij te lopen, naar onze bescheiden mening!

Krijtstreep trend dragen naar kantoor

Krijtstreep trend dragen naar kantoor

Krijtstreep

Het krijtstreepje doet je misschien nog wel aan de eeuwwisseling denken, tenminste, toen had ik in ieder geval een aantal items in deze print. Tegenwoordig kan het weer helemaal en kun je er alle kanten mee op. Draag het boven een andere print, een compleet pak met krijtstreep of met een witte basis: alles mag. Het ziet er al snel vrij netjes uit, waardoor je ook kunt spelen met het volume van de items. Zeker wanneer je de kleuren basic houdt: zwart, wit en grijs, kun je verschillende andere prints toevoegen aan je outfit zonder dat dit er over the top uit komt te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *