FASHION, LOOKS

Hoe draag je de herfsttrends van 2017 naar kantoor?

Trends zijn heerlijk, niets geeft zo’n oppepper aan je garderobe als een paar eyecatchers van het seizoen. Toch is het wanneer je eenmaal werkt lastiger om veel trends te dragen dan toen je nog op school zat of studeerde. Op kantoor moet je er toch nét even iets representatiever uitzien. Daarom gingen we voor jullie aan de slag om een paar van de hotste trends van het moment kantoor proof  te dragen. 

De Dior-bandjes

Dat Dior een heus it-item te pakken heeft dit seizoen is duidelijk. Niet alleen sprak iedereen over de zeer, ehem, transparante stofjes, maar vooral ook de bandjes die deze stukjes klamboe over het lichaam van de modellen hield zorgden voor een conversation du jour. Nu marcheren we natuurlijk niet massaal in doorschijnende stofjes naar kantoor en is het tonen van bh-bandjes in menig office toch ook nog steeds not done, we kunnen het natuurlijk wel ergens anders in terug laten komen. Zoals de schoenen, zoals Zara ingenieus bedacht! Draag ze met een mooie geruite broek (pak je direct nog een trend mee), een kraakwitte blouse (of gewoon een lekkere trui) en steel zo subtiel de show.

mode-trends-dior-bandjes
Schoenen – Zara, Broek – Mango, blouse – Just Female, tas – French Connection

De lakleren broek

De lakbroek of vinyl broek is typisch zo’n trend die iedereen eerst verafschuwt, maar wat daarna haast doodnormaal wordt. Het blijft wel één van de meest gewaagde trends om naar kantoor te dragen, al kan het best chic staan. Mits je goed combineert. Materialen als deze kun je altijd het best combineren met luxe stoffen. Zo draag ik hem in het weekend bijvoorbeeld het liefst met een gebreide trui. Naar kantoor kunnen ze prachtig staan met een wat langere blazer die over je heupen heen valt. Draag er nette loafers bij en je haalt het ordinaire randje er al snel af! Wat vind jij, kan het?

Trends lakbroek naar kantoor
Broek – Topshop, blazer – Alix the Label, jas – Alix the Label, loafers – Lauren Ralph Lauren

Fluweel

Een prachtige en ook nog eens erg comfortabele trend: wat ons betreft blijven we fluweel nog jaren zien. Het laat zich prachtig combineren met contrasterende stoffen zoals denim, maar voor naar kantoor is dat niet altijd geschikt. Ook wil je voorkomen dat je er op kantoor bij loopt alsof je zo bij het kerstdiner kunt aanschuiven. Als je kiest voor een pantalon en/of getailleerd jasje en deze zakelijk combineert kan het wel een enorm geslaagde kantoor look worden. Draag ‘m als pak, of met een mooie pantalon of blouse. Een paar nette schoenen eronder en een simpel shirtje en you’re ready to rock.

Trend fluweel naar kantoor

Broek – Topshop, blazer – Topshop, geribde top – Zalando, shoes – Stradivarius

De metallic laarjes

Nog zo’n knaller van een trend zijn de metallic laarsjes. Gegarandeerd dat je opmerkingen krijgt op kantoor, maar mits goed gedragen kan het best. Houd de rest van je outfit rustig en netjes. Een donkerblauwe pantalon doet het altijd goed bij zilveren schoenen. Draag er een mooie blazer bij en je hebt een super stylish lookje te pakken.

Trend metallic zilveren laarsjes kantoor
Laarsjes – Public Desire, broek – Mango, blazer – Mango, blouse – Zalando

Welke trend is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *