LIFESTYLE, OFF-DUTY

Valentijnsdag cadeautips voor hem en haar

Valentijnsdag; de één vindt het commerciële onzin, de ander zegt het liefst alle afspraken die dag af om samen met haar liefde te kunnen doorbrengen. Wat je ook vindt; even extra stilstaan bij degene(n) van wie je houdt is nooit verkeerd. Om er een speciale dag voor in het leven te roepen wat ons betreft ook niet; lang leve de liefde! Door de drukte van je werk heb je soms misschien de neiging om er te weinig bij stil te staan of de ander te weinig te vertellen en laten merken hoeveel je van hem (of haar) houdt. Doe het dit jaar anders! Stuur kaartjes, koop een klein cadeautje voor je lief, en doe iets extra’s. Maar een ontbijtje, een lekker diner, neem de tijd voor een goed gesprek tijdens het eten… er zijn genoeg dingen te verzinnen! Hier in ieder geval alvast wat inspiratie voor cadeautjes! Spread the love!

Waar je voor kerst toch vaak wel voor grotere en dure cadeaus gaat, vind ik Valentijnsdag juist perfect voor een wat kleiner, lief cadeautje. Of bijvoorbeeld een dagje of weekendje ergens heen, een etentje bij een bijzonder restaurant, zoiets. Qua items blijven dingen als parfum, make-up, lingerie, een mooi sieraad en chocolade toch wel favoriet. Gewoon omdat het liefde uitstraalt. Daarmee zijn het perfecte Valentijnscadeautjes. Ook kleine cadeaus als sokken met bijvoorbeeld hartjes of iets persoonlijks waaraan jullie twee een bijzondere of grappige herinnering hebben zijn altijd erg leuk om te geven en krijgen op dit soort dagen.

Valentijnsdag cadeaus voor haar

valentijnsdag-cadeautips-voor-haar

Een heerlijke parfum is deze van Zadig & Voltaire This is her!, L’Agent Provocateur is het lingeriemerk bij uitstek voor Valentijnsdag (via Zalando), een fantastische giftbox met Moët en bijbehoren maakt jullie avond compleet (via de Bijenkorf), Swarovski (via de Bijenkorf) is natuurlijk één van de populairste merken rond Valentijnsdag, ieder meisje wordt blij van Rituals, en hetzelfde geldt voor Tony Chocolonely, Charlotte Tilbury is één van de populairste beautymerken van het moment, dus daarmee zit je ook sowieso goed als ze van make-up houdt!

Valentijnsdag cadeaus voor hem

valentijnsdag-cadeautips-voor-hem

Hem maak je ook zeker blij met een heerlijke Rituals doucheschuim, Happy Socks (en zeker met hartjes!) zijn één van mijn persoonlijke Valentijnsfavorieten, net als de YSL parfum wat ik één van de lekkerste mannengeuren vind momenteel, de handschoenen zijn van Profuomo (via de Bijenkorf), je kunt zelf kiezen of je de clichétekst ‘The best thing you can give me is time’ in het horloge laat graveren of iets anders liefs, maar mooi is deze van Paul Hewitt (via de Bijenkorf) in ieder geval wel! Houdt je boyfriend een beetje van koken? Dan kies je natuurlijk voor een chocoladekookboek, kan ‘ie direct beginnen op Valentijnsdag. En, net als de horloges, zijn ook de armbanden van Paul Hewitt erg mooi!

Wat zijn jullie plannen voor Valentijnsdag?

2 Comments

  1. Meestal doen mijn vriend en ik niet zoveel bijzonders met Valentijnsdag. Het valt vaak ook doordeweeks dus dan werken we allebei overdag 🙂 S avonds gaan we meestal wel uit eten dus dat is wel romantisch. cadeautjes vind ik altijd zooo lastig. De armband en de handschoenen vind ik wel heel gaaf om te geven, die ga ik even onthouden 🙂

    http://www.sketchnstyle.blogspot.com

    1. Ja, klopt! Ik ben zelf toevallig jarig op Valentijnsdag, dus dan is het altijd speciaal 🙂 Uit eten vind ik inderdaad altijd leuk om te doen, even tijd maken voor elkaar en een goed gesprek! Laat me weten als je één van de dingen voor hem koopt! Het gaat sowieso een succes zijn 😉 Have a lovely Valentine’s! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *