FASHION, LOOKS

Girlboss gameplan voor onweerstaanbare voorjaarsoutfits

Ah, heerlijk toch dat de dagen langer worden en de zon weer warmer begint te worden? Genieten! Tijd om een beetje van die fleurigheid toe te voegen aan onze kantooroutfits, lijkt ons! Niets werkt beter om je winterdipje van je af te schudden dan om letterlijk al die zwarte en grijze kleding in een hoek te gooien en iets fris aan te trekken!

Fleur in die office en sollicitatie outfit!

  • Stripes! Op de één of andere manier schreeuwt niets zo hard ‘zomer!’ als een goed, oud streepje. In de vorm van een overhemd, nonchalant vallende pantalon of als t-shirt om evenwicht te bieden bij een nette broek of rok.
  • Print! Een beetje print brengt de fun factor in je outfits en zeker met lekker weer kan dit prima naar kantoor! Draag bijvoorbeeld een geprinte pantalon met een simpel wit t-shirt of overhemd, of kies voor een geprinte kokerrok.
  • Wit! Sowieso is wit zo heerlijk fris en crispy dat je er een instant lentegevoel van krijgt. Kraakhelderwitte overhemden, of juist een wollig witte trui op een eerste dag in een blote-benen-rok. Het geeft je outfit balans en de nodige lente vibes!
  • Kleur! Oke, inkopper. Natúúrlijk heb je meer kleur nodig in je outfits zodra de lente begint. Voor de dare-it-alls is een pak in een knalkleur een echte must, maar ook wanneer je wat minder wilt opvallen is er genoeg keus. Een mooie pastelkleurige broek of rok, bijvoorbeeld.
  • Bell sleeves! Ze blijven nog even een trend; de funky mouwen. Een uitgelezen trend voor ons carrièremeisjes, aangezien ze héél vaak in blouse-vorm zijn. Lekker laten wapperen dus, die mouwtjes!

Outfit inspiratie voor het voorjaar

Met de onderstaande inspiratie weten wij zeker dat je geen dag langer kunt wachten om je kledingkast overhoop te trekken en alles wat grijs en winters is naar achteren te duwen.

voorjaars-outfits-kantoor-sollicitatie

voorjaars-outfits-kantoor-sollicitatie

voorjaars-outfits-kantoor-sollicitatie

voorjaars-outfits-kantoor-sollicitatie

voorjaars-outfits-kantoor-sollicitatie

Heb jij al een favoriet?

2 Comments

    1. Hi Darina! Ah dat doet het altijd goed, inderdaad! Maar een beetje kleur kan je dag inderdaad zóveel vrolijker maken! Geniet van je dag vandaag! X Marle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *