AWAY FROM THE BUZZ, WORKING GIRL

WAAROM GA JE NIET EEN WEEK OP CURSUS IN NEW YORK?

cursus in new york

Ja, waarom niet eigenlijk? Nooit bij stil gestaan zeker, dat dat ook een optie is. Wat nu als wij je vertellen dat je aan New York University intensieve cursussen van 1 week kunt doen om een certificaat te halen op een bepaald gebied? Sounds like a dream, niet?

Blijven investeren in jezelf is enorm belangrijk. Vooral wanneer je klaar bent met studeren kun je soms het gevoel hebben dat je minder, of minder snel, nieuwe dingen leert dan wanneer je nog studeerde. Zelf mis ik het best wel af en toe, om gewoon concrete nieuwe dingen te leren. Er zijn talloze trainingen en cursussen beschikbaar waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld iets kiezen wat je kunt gebruiken in je huidige werk; een excel- of misschien photoshop cursus, misschien wil je meer leren over online marketing of een taal (beter) leren spreken. Je kunt ook juist voor iets kiezen wat je gewoon interessant vind om jezelf juist in de breedte te ontwikkelen, fotografie, koken, voeding of interieurdesign.. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Toen ik de mogelijkheid tegenkwam om bijvoorbeeld voor een week online marketing of social media cursus naar New York te gaan dacht ik: ja, waarom eigenlijk ook niet? Geweldige stad, studeren aan een beroemde universiteit, lekker op reis en tegelijkertijd werken aan mezelf. Tja, het prijskaartje is niet mis (800 tot 2000 dollar per week intensieve cursus ongeveer), maargoed… uiteindelijk voelt het vast beter dan van dat geld een designer tas kopen. Of niet? Kijk hier voor het aanbod van New York University.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *