FOOD & HEALTH, LIFESTYLE

WEEKENDRECEPT: GEITENKAAS PESTO BAGEL

geitenkaas

Wat is er lekkerder dan op zondag ergens te gaan brunchen met je vriend of een stel vrienden? Heerlijk! Mijn vriend en ik zijn er gek op, en als we een recept vinden dat ons bevalt dan experimenteren we thuis maar al te graag of we het low cost kunnen reproduceren. Zo ook met dit heerlijke geitenkaas broodje. Ik wist niet dat ik geitenkaas lustte, maar sinds ik dit gegeten heb wil ik niets anders meer dan een stay at home zondag met dit als lunch!

Ingrediënten
– Afbakbroodjes
– Groene pesto
– Rode ui
– Geitenkaas
– Rucola

Bereiden
Snijd de broodjes doormidden en besmeer ze met de pesto. Als je beide kanten los van elkaar wilt eten doe je beide kanten, anders één kant. Daarna verdeel je de geitenkaas erover en legt hierop de ui (in halve ringen gesneden). Doe ze dan in de oven – de tijd en temperatuur die worden aangeraden op de verpakking van de bolletjes. Wanneer je ze eruit haalt strooi je er nog wat rucola over et voilá, de heerlijkste broodjes ever!

geitenkaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *