FASHION, LOOKS

Winterse kantooroutfit inspiratie!

Ondanks dat ik het in de winter makkelijker vind een outfit te kiezen die zowel bij het weer past als bij de zakelijke werkomgeving, kan een beetje extra inspiratie nooit kwaad! Donkere kleuren doen het al snel goed, maar juist die winters witte en nude-kleuren kunnen ook zó prachtig staan! Niet direct top of mind maar wel een heel erg welkome afwisseling. Zo voorkomen we die winter blues wel!

Onze tips voor een geslaagde winterse kantooroutfit

  • Pantalons, pantalons, pantalons! We zeggen het geloof ik in elke outfit inspiratie post, maar ze zijn ook zó prachtig! Straks in de zomer verlang je weer naar die mooie wollen broeken.
  • Goed, die pantalon laat zich dus prima combineren met iets comfortabels, zoals witte sneakers en een grote gebreide trui. Wanneer je ‘s ochtends op staat en het buiten nog donker is, is er namelijk niets heerlijkers dan dat om aan te trekken.
  • Speel met het silhouet van je broek. Een compleet zwarte of donkere outfit maak je interessanter door bijvoorbeeld voor een wijd uitlopende broek te kiezen.
  • Hakken zijn nergens voor nodig. De winter is het domein van de enkellaars en loafer. Optimaal benutten die kans!
  • Zoals we al zeiden; kies eens voor nude-kleuren en winters wit in plaats van alleen donker. Het is verfrissend en super mooi!
  • Sowieso zijn de monochrome looks vaak erg mooi. Kies voor tinten die heel dicht bij elkaar liggen voor een heerlijk stijlvolle winterse look.
  • Dé jas! De jas maakt elke outfit mooier. Ik zou willen dat ik ze heel de dag door zou kunnen dragen. Ga voor een super lange, een korte met opa ruitje, of juist een colbertje met een dikke sjaal bijvoorbeeld! Afwisseling houdt het (werkende) leven leuk!

winterse-werk-outfits

winterse-werk-outfits

winterse-werk-outfits

winterse-werk-outfits

winterse-werk-outfits

Wat draag jij in de winter graag naar je werk?

We hebben deze foto’s gevonden op internet. Weet jij of ben jij degene die de foto maakte? Laat het ons weten zodat we je kunnen linken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *