FOOD & HEALTH, LIFESTYLE

4 WORK OUT APPS VOOR EEN FIT & ZOMERS LICHAAM

WORK OUT APPS

Fit for summer! Ah, dat willen we allemaal wel. Alhoewel de #fitgirls je op Instagram om de oren vliegen blijft het bij mij vaak toch beperkt tot een paar weken fanatiek mee te doen aan Kayla’s Army en haar Bikini Body Guide om me vervolgens weer te verzwelgen in een lading muffins tijdens het kijken van House of Cards. Maar deze 4 work out apps beloven verandering in mijn leven te brengen! Allen staan vol inspiratie en oefeningen, plus het mooiste; je hebt er niet veel tijd voor nodig! Work it, girl!

Swork It

Bij het aanmaken van je account kun je kiezen uit een aantal doelstellingen, zoals het tonen van je spieren, meer spiermassa kweken, gewicht verliezen of je conditie verbeteren. Daarna kun je een aantal workouts openen per categorie: strength, cardio, yoga en stretching. Zo stel je makkelijk je eigen workouts samen en kun je ook zelf bepalen hoe lang je ermee bezig bent!

Nike Training Club

Deze Nike app is speciaal gericht op vrouwen, wat fijn is omdat de oefeningen dus gericht zijn op een mooi getoned, vrouwelijk lichaam en niet om een grote spierbonk te worden. Ook hier kun je doelstellingen kiezen zoals afvallen of spieren langer maken. Ze zeggen dat iedereen met deze app een personal trainer in z’n broekzak heeft, en welke vrouw wil dat nu niet?!

7 Minute Workout

Korte, 7-minuten durende workouts voor bepaalde gebieden van je lichaam: core, buikspieren, benen.. whatever jij wilt trainen! Heerlijk als je niet veel tijd hebt maar toch even actief wilt zijn!

30 Day Butt Challenge

Een beetje een goedkoop uitziende app met reclame, maar de oefeningen zijn wel zeer effectief! 30 Dagen lang krijg je elke dag 3 oefeningen die je moet doen om na een maand te kunnen concurreren met de achterkant van Kim Kardashian 😉

Daily Yoga

Yoga is heerlijk ter afwisseling van cardio en krachttraining en zorgt ervoor dat sporten dus voornamelijk leuk blijft! Dat betekent niet dat yoga alleen goed is voor de ontspanning. In de app kies je wederom twee doelen uit, bijvoorbeeld meer leren over yoga, afvallen, flexibeler worden, ontspannen of een meer getoned lichaam. Je ziet dat je met yoga heel gevarieerde doelen kunt bereiken.

Je vindt alle work out apps gewoon in de Playstore en Apple store!

Kijk hier voor alle apps die onmisbaar zijn voor elke girlboss!

Foto credits: Fashionable Fit

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *