ONDERNEMENDE GIRLBOSS, WORKING GIRL

9x De mooiste thuiskantoren op Instagram

Is er een grotere inspiratiebron dan Instagram? Niet alleen voor outfit inspiratie volg ik veel verschillende accounts, maar ook voor interieurinspiratie komt er genoeg moois voorbij in mijn feed. Vooral mooie thuiskantoren vind ik altijd leuk om te zien en ik doe dan ook altijd graag ideeën op om mijn eigen home office mee te upgraden.

Tips voor jouw eigen kantoor

  • Volledig witte, minimalistische interieurs zijn nog steeds hot, al is het ook ontzettend leuk om juist wat meer kleur aan te brengen. Kies voor veel kleuren of juist voor mooie, donkere kleuren. Grijs en zwart kunnen heel mooie kleuren zijn die veel rust uitstralen, waardoor ze juist heel geschikt kunnen zijn voor een kantoor. Zorg dan wel dat er voldoende licht binnenkomt via ramen zodat je niet écht in het donker komt te zitten, wat te vermoeiend is voor een kantoor. Maar als je het goed doet kun je óók met donkere of meerdere felle kleuren een kantoor inrichten waarin je je heel goed kunt concentreren!
  • Groen, groen, groen! Niets laat je zo zen voelen als een paar mooie grote planten en bloemen in je kantoor. Met een paar mooie planten creëer je in no-time een kantoor dat zowel super hip is als ook veel rust uitstraalt. Bovendien is het meerdere malen bewezen dat je je beter kunt concentreren met planten op je werkplek. Even een ritje naar het tuincentrum maken dus!
  • Een glazen of houten bureau is een heel mooi alternatief voor wanneer je de Instagram-friendly witte bureaus inmiddels alweer een beetje zat bent. Vooral wanneer je er één kiest met een minimalistische uitstraling kan het echt een eyecatcher in je kantoor zijn zonder dat het een heel dominante rol inneemt.
  • Zet mooie dozen neer om losse papieren, rekeningen en andere office supplies in te bewaren. Zo voorkom je dat je kantoor onrustig wordt en dragen ze eigenlijk alleen maar bij aan die perfecte Insta-friendly uitstraling! Hema heeft eigenlijk altijd wel mooie. Het leuke is ook dat je hier regelmatig mee kunt variëren en zo telkens een nieuw thema kunt geven aan je kantoor, zeker wanneer je het kussentje in je stoel en bijvoorbeeld de lampenkap ook een make-over geeft in dezelfde stijl!

De mooiste kantoren van Instagram

Kantoor interieur inspiratie

Kantoor interieur inspiratie

Kantoor interieur inspiratie

Kantoor interieur inspiratie

Meer home office inspiratie zien? Klik hier voor de mooiste thuiskantoren en hier voor nog meer home office inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *