LIFESTYLE, OFF-DUTY

5 Youtubers om dit weekend te kijken

Youtubers om dit weekend te kijken

Youtube is hét nieuwe sociale medium. Plotseling lijkt iedereen voornamelijk daar te vinden te zijn. Nieuwe accounts schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond en al je favorieten bijhouden lijkt een nieuwe dagtaak te zijn geworden. Eerder deelden we al eens onze favoriete girlboss accounts en vandaag delen we een aantal van onze favoriete accounts die er toen niet in stonden.

Moderosa


Roos-Anna is al tijden een bekende in het Nederlandse bloggerlandschap met haar blog Moderosa. Sinds kort is ze ook actief op Youtube en wat blijkt: in het ‘echt’ is ze nog veel leuker! Volgen als je houdt van een Scandinavische stijl met een Hollandse touch, dol bent op mode en graag eens kijkt naar een vlogger die niet in Amsterdam woont maar in Zwolle.

Je volgt Roos-Anna hier.

Queen of Jetlags


Nogmaals een blogger goes vlogger, alleen heeft Noor ook een jonge baby, Olivia, die regelmatig terugkomt in haar vlogs. Naast een geweldige stijl komt ze vooral heerlijk grappig en recht-door-zee over. Daarnaast woont ze gemiddeld 6 maanden van het jaar in Amerika, wat sowieso zorgt voor een fijne afwisseling en heerlijke sfeerbeelden van haar reizen!

Je volgt Noor van hier.

Jon Olsson


Over Jon hebben we het vaker gehad op Girl Almighty. Als ex pro-skiër, liefhebber van Lamborghini’s en meer veel te dure auto’s en extreme sporten klinkt het misschien niet als het eerste het beste account waarvan je zin hebt het te gaan volgen. Ware het niet dat hij een professionele filmer heeft in één van zijn – inmiddels – beste vrienden Marcus en het duo voornamelijk óntzettend grappig is. Een super positieve kijk op de wereld, heel ondernemend een 100% een inspiratie voor jullie allemaal. Zijn vriendin en Zweedse top-blogger Janni komt ook regelmatig in zijn vlogs voor, wat het nog leuker maakt.

Je volgt Jon hier.

Billie Rose


Zin in heel meisjesachtige video’s? Dan is het kanaal van Bilie-Rose perfect voor jou! Ze vlogt veel over make-up en kleding en natuurlijk haar dagelijks leven.

Je volgt Rosanna hier.

Angelica Blick

Zweedse blogger die er geweldig uitziet en een minstens zo geweldige stijl heeft. Favorieten zijn toch wel haar house-tours en make-up video’s, maar ook haar vlog over het dagelijks leven van een blogger zijn leuk om te kijken! Kijken dus wanneer je zin hebt in een waanzinnige stijl-inspiratie-sessie.

Je volt Angelica hier.

Foto credits: Queen of Jet Lags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *