FASHION, LOOKS

De fantastische zakelijke outfits van blogger Fashion Landscape

zakelijke-outfits-blogger

Nog steeds vind ik niets inspirerender voor mode-outfits dan blogs en streetstyle. Af en toe kom je een pareltje tegen van wie je de hele garderobe zó in je eigen kledingkast zou willen overnemen. Dat had ik toen ik door de blog van Laura Dittrich (beter bekend van haar blog Fashion Landscape) bladerde. Werkelijk álles wat ze de laatste tijd aan heeft gehad was regelrechte business outfit inspiration. Haar culottes die ze steevast combineert me een stel toffe loafers. Prachtige lange jassen die me doen hopen dat de winter dit jaar lang en koud wordt zodat ik een excuus heb om er héél veel aan te schaffen. En de witte sneakers die vaker wel dan niet onder een nette pantalon vandaan piepen. The office floor is your runway!

Hoe creëer je dezelfde stijl als Laura?

Voortaan ook naar kantoor zoals Laura? Dat kan! Met de onderstaande tips gaat het je lukken. Klaar om te gaan shoppen? Dit zijn onze favoriete winkels om business outfits te shoppen!

  • Kies voor neutrale kleuren: wit, zwart, grijs en camel vormen vanaf nu jouw kleurenpalet.
  • Pantalons en loafers vormen de basis van Laura’s looks. Je kunt er alle kanten mee op en krijgt direct een outfit die zowel netjes als fashionable is.
  • Lange jassen! Lange jassen zijn zo enorm chic en maken je outfit helemaal af. Ze geven een interessante twist aan je outfit wanneer ze een klein beetje oversized zijn. Nét iets nonchalanter.
  • Naast loafers zijn mooie, witte sneakers (Adidas’ Stan Smith doen het nog steeds goed!) júist erg mooi onder een nette broek. Ze geven een perfecte balans tussen netjes en speels.
  • Bij een nette broek staat een mooie gebreide trui perfect. Ook dit geeft weer die balans aan de outfit en geeft het een klein beetje nonchalance.

zakelijke-outfits-blogger

zakelijke-outfits-blogger

zakelijke-outfits-blogger

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *