FASHION, LOOKS

De prachtige zakelijke outfits van blogger Anh

Ze is al lange tijd beroemd in de blogwereld, Anh van 9 to 5 chic liet de hippe modemeisjes inzien dat zakelijk óók enorm hip kan zijn. Sterker nog, na het zien van de onderstaande foto’s denk ik dat je je crop tops en sneakers (oké, misschien dat laatste niet) linea recta het raam uit gooit!

Je ook kleden als Anh?

Wij stelden een paar richtlijnen voor je op om eenzelfde stijl als Anh te bereiken. Helemaal niet zo moeilijk als je denkt! Het is eigenlijk zelfs meer een kwestie van het kopen van écht mooie stukken. Kiezen voor kwaliteit, dus.

  • De sleutel is zoals bijna altijd: een prachtige pantalon als basis van je outfit.
  • Anh kiest er heel vaak voor om de pantalon te combineren met een mooie trui. Belangrijk is hierbij het woord ‘mooie’. Kom dus niet aan met een vervormde, pluizende trui, maar kies er één van mooie kwaliteit. Bijvoorbeeld in kasjmier. Alleen op die manier gaat het je lukken om met de combinatie pantalon en trui een chique uitstraling te creëren.
  • Als tegenhanger van de trui (en ik denk omdat ze niet zo lang is) combineert Anh haar outfits eigenlijk steevast met een paar mooie hakken. Het sleutelwoord voor haar schoenkeuze is eigenlijk ‘elegant’. Een dunne hak en perfect onderhouden, soms met meerdere bandjes. Haar schoenen zijn eigenlijk bijna nooit de eyecatcher van de outfit, maar maken hem wel helemaal af.
  • Haar belangrijkste accesoires zijn een prachtige tas en een zonnebril. Goed, die zonnebril hebben we in Nederland momenteel niet nodig, maar wat variatie in mooie tassen kan geen kwaad. Zeker niet nadat we deze foto’s gezien hebben!
  • Vergeet, om de look af te maken, niet om een mooie mantel te dragen. Een lange variant in grijs, zwart of camel is eigenlijk altijd wel goed en een echte must in de wintergarderobe van een carrièremeisje!

blogger-zakelijke-outfits-1

blogger-zakelijke-outfits-1

blogger-zakelijke-outfits-1

blogger-zakelijke-outfits-1

blogger-zakelijke-outfits-1

blogger-zakelijke-outfits-1

Wat is jouw favoriete outfit van Anh?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *