FASHION, LOOKS

ZOMERSE OUTFITS OM NAAR JE WERK TE DRAGEN

kantoor outfits zomer

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen kan het lastig zijn om een outfit te vinden die gepast is om te dragen naar je werk maar wel lekker zomers en luchtig is. De hele dag zitten zweten in een pak is natuurlijk niet bepaald alles. Wij verzamelden de leukste outfits voor je om inspiratie uit op te doen!

De sleutelwoorden voor een geslaagde zomerse office look zijn lichte kleuren en lichte stoffen. Een paar tips:

Witte, wijde pantalons

Draag ze met een gestreept shirtje erop of juist met een blousje. Al moet je met het laatste wel oppassen dat het geheel niet té poofy wordt.

Een net, zomers jurkje

Er zijn genoeg zomerse jurkjes waarbij je er niet uitziet alsof je onderweg bent naar het strand wanneer je ze draagt. Zara heeft er altijd wel een aantal in de collectie en ook bij Vanilia zul je zeker kunnen slagen.

Een mouwloos blousje

Kies voor een neutrale, effen kleur als wit, zwart, grijs of donkerblauw en kies qua broek voor iets spannenders, bijvoorbeeld een aansluitende pantalon met een printje.

De jumpsuit!

Toegegeven: het moet je staan. Maar als het je goed staat is de jumpsuit echt jouw power kledingstuk deze zomer! De vaak heerlijk luchtige stoffen maken hem de perfecte zomerse variant van het vrouwenpak. Ga wel voor een wat nettere uitvoering en niet die katoenen met print. Die bewaar je maar voor de zondagse barbecue 😉 Bijvoorbeeld deze.

Het shorts pak

Je hebt ook prachtige shorts met bijpassende jasjes. Zo ben je wel gekleed, maar houd je het tegelijkertijd luchtig. Het is wel erg afhankelijk van het bedrijf waar je werkt of zoiets gepast is, maar als het kan: zeker doen! Het is super stijlvol en tegelijkertijd heel hip en fashion forward.

Kantoor outfits zomer
Kantoor outfits zomer
Kantoor outfits zomer

Wat draag jij graag naar je werk in de zomer? Laat het hieronder achter in de comments!

Photo credits: Pinterest, Memorandum, Glamradar, Frassy, Annabel Pesant.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *