FASHION, LOOKS

ZOMERSE WERK- EN SOLLICITATIE OUTFITS

Het is bloedheet en je hebt ‘s ochtends voor je kledingkast al je eerste mental breakdown van de dag te pakken. Het is nu al benauwd en het zweet breekt je dan ook al uit zodra je je druk begint te maken over welke outfit in godsnaam de perfecte balans geeft tussen luchtig (lees: zo bloot mogelijk, please), en werkvloer-vriendelijk (lees: zo bedekt mogelijk). Laat staan dat je ook nog een sollicitatiegesprek hebt, waar je al helemaal reperesentatief en niet te opvallend voor de dag moet komen. Met de onderstaande gouden regels en een ton aan inspiratie moet het goedkomen. Tijd om weer te genieten van het heerlijke weer!

Voor een sollicitatie

  • Eén gouden regel die al een hoop goedmaakt: draag donkere kleuren. In zwart of donkerblauw kun je een stuk luchtiger gekleed gaan terwijl je er toch netjes uit blijft zien dan in andere kleuren het geval is. Bovendien zijn ze representatief. Hoe leuk en netjes je gekleurde jurkjes ook zijn; voor een bruiloft of feestje, niet voor een sollicitatiegesprek
  • Accesoires als een nette tas en een mooi horloge kunnen bovendien ook wonderen doen. Houd het verder rustig en pak niet uit met opvallende make-up, een zonnebril of een statement ketting; die horen niet bij een sollicitatiegesprek.
  • Je haar netjes opsteken zorgt er ook direct voor dat je uiterlijk een nette upgrade krijgt en kan dus een goede optie zijn.
  • Een mooi aangesloten jurkje met brede schouderbanden en lengte tot op de knie kan een goede optie zijn wanneer je voor een jurkje wilt gaan. Kies voor gesloten of platte schoenen (loafertjes bijvoorbeeld) om het af te maken en niet voor sandaaltjes.
  • Een mooie, wijde pantalon is ook geweldig voor deze look en toch lekker zomers en luchtig. Je kunt hem prima dragen met een blousje, dan hoef je niet per sé een jasje aan.
  • Een kokerrok is ook een zeer goede optie en kan in dit geval zelfs in een mooie kleur of print (afhankelijk van het bedrijf waar je solliciteert). Ook deze kun je gewoon dragen met een mooie blouse of een wijder vallend t-shirt van mooie kwaliteit.

Zomer sollicitatie outfit

Zomer sollicitatie outfit

Zomer sollicitatie outfit

Zomer sollicitatie outfit

Zomer sollicitatie outfit

Zomer sollicitatie outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *