FOOD & HEALTH

Weekendrecept: Noodles met kipschnitzel en saté

IMG_93342

Niet altijd zin om uitgebreid te koken op zondag maar wél zin in iets lekkers? Vandaag delen we een super simpel maar enorm lekker recept dat we ontdekten toen door een paar overgebleven items uit de koelkast samen in de pan te gooien. Het resultaat was verrassend lekker! Een perfect gerecht voor een luie avond!

Ingrediënten
– Woknoodles
– Krokante kipschnitzel
– (Chinese of Aziatische) wokgroente
– Champignons
– Ongezouten pinda’s
– Satésaus

Bereiden
Heel simpel: bak de schnitzels krokant en doe tegelijkertijd de (in vieren gesneden) champignons in een pan. Als de champignons een beetje zachter beginnen te worden doe je de rest van de groenten erbij. Op het laatst kook je de noodles ongeveer 2 minuutjes en verwarm je de satésaus. De schnitzels snijd je in stukjes. Meng de noodles met de groenten en verdeel over twee kommen. Leg de schnitzelstukjes er bovenop en strooi er wat pinda’s overheen. Top het af met een klein beetje satésaus en dan heb je een perfect gerecht voor bijvoorbeeld de zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *